Conel Connect

Conel Connect wint aan populariteit, en terecht! Conel Connect zet de nieuwe standaard als het gaat om veiligheid en gebruiksgemak. Conel Connect is een systeem wat steeds verder wordt ontwikkeld en ook hier staat het belang van de installateur voorop.

Waarom is Conel Connect voor u de juiste keuze?

image description

Verschillende persbekken

Conel Connect heeft met de Multi fittingen een intelligente fitting die met 5 verschillende persbekken geperst kan worden; U, TH, H, VP en uiteraard F, de Conel contour.

image description

Dubbele beveiliging

Dankzij de lekkagefunctie en de dubbele o-ringen van Connect is een enkele fitting dubbel beveiligd. Zo kan men eenvoudig vaststellen of een fitting fout geperst werd. En mocht er een o-ring beschadigd raken dan zorgt de tweede o-ring nog steeds voor een duurzaam dichte persing.

image description

Optimale doorstroming

De binnendiameter van zowel de Connect Multi fittingen als de Connect MV meerlagen buizen behoren tot de grootste in de markt. Dit betekent dat de doorstromingsweerstand minimaal is en dat de drukverliezen geminimaliseerd worden.

image description

Veilige materialen

De Connect fittingen bestaan uit ontzinkingsbestendig, 100% loodvrij messing (MS76). Hiermee voldoet het aan de hoogste eisen.

De hoogwaardige meerlagen leidingen van Connect bestaan zowel binnen als buiten uit PE-RT met daartussen een laag stompverlast aluminium. Deze worden door middel van speciale verbindingslagen samengevoegd tot een duurzaam geheel.

image description

Connect Multi persfittingen

De persfittingen uit MS76 messing zijn sterk doch slank van vorm, zonder de positieve eigenschappen te verliezen. De 4 verschillende diameters – 16 x 2, 20 x 2, 26 x 3, 32 x 3 mm – maken een drinkwater- en verwarmingsinstallatie van kelder tot dak mogelijk. De persfittingen zijn standaard in ongeperste toestand ondicht van 1 tot 6,5 bar. Gebruik voor het ontbramen en het kalibreren steeds de Connect ontbramer. Conel biedt ook speciale persbekken/inzetstukken aan die uitwisselbaar zijn met de meest voorkomende hydraulische persmachines.

image description

Betrouwbare installatie zonder grote investering in gereedschappen

Of het nu om drinkwater, verwarming of druklucht gaat, Connect is in elke situatie het optimale systeem! In combinatie met het omvangrijke Connect Multi persfittingen-assortiment wordt het mooi aangevuld door de snelle en veilige steekfittingen van Connect Speed.

Connect is ook uitwisselbaar met de leidingsystemen van Fränkische Rohrwerke (Alpex). De compatibiliteitsverklaring van Connect met de systemen van Fränkische kunt u bij ons opvragen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?