De vernieuwde Conel VIS biedt u veel extra’s!

Bij de ontwikkeling van de vernieuwde VIS inbouwelementen is niet alleen aan de functionaliteit van de elementen gedacht, voor nu en voor de toekomst, maar zeker ook aan degene die het element gaat installeren, u dus! Groot voordeel is bijvoorbeeld dat het VIS element door één monteur geïnstalleerd kan worden. De stelvoeten van het reservoir hebben een remmende functie en maken het instellen van de inbouwhoogte eenvoudig.

Met de aangepaste inbouwhoogte van 112 cm is rekening gehouden met de meest gangbare tegelmaten. De ingebouwde uitsparing voor toiletblokjes zorgt voor optimale verfrissing van het toilet.

Het inbouwelement van VIS is voorbereid op de toekomst. Met de al aanwezige E-contactdoos en een loze leiding kunnen elektrische oplossingen of een douche WC simpel aangesloten worden. De spoelhoeveelheid kan door het INEO systeem eenvoudig ingesteld worden.

Voor de producten van Conel bestaat slecht één kwaliteit en dat is de professionele kwaliteit! Duitse Gründlichkeit voor een Nederlandse prijs!

 

 

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?