Conel, dé oplossing voor de installateur

Conel biedt als enige in de branche een unieke mix van producten voor het verbinden en installeren van systemen in de installatietechniek.

Conel betekent Connecting Elements. Conel is daarmee de perfecte link tussen de verschillende aspecten in de installatietechniek.

Conel, dé oplossing voor de installateur

De voordelen van Conel

  1. Alles wat u nodig heeft voor uw klus kunt u op één adres kopen.
  2. De kwaliteit van de producten, de veiligheid van de systemen en de beschikbaarheid van de artikelen zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.
  3. Conel is exclusief bij Plieger en ThermoNoord verkrijgbaar.
  4. Conel geeft 5 jaar garantie op haar producten en alle onderdelen zijn gegarandeerd 10 jaar leverbaar.
De voordelen van Conel

Conel exclusief verkrijgbaar bij Plieger en ThermoNoord

In de honderd jaar van haar bestaan heeft Plieger een wereldwijd netwerk opgebouwd. Het vergaren van marktkennis en -informatie is het ademhalen van de Plieger organisatie: vanzelfsprekend maar ook noodzakelijk. Hierdoor weten wij snel de nieuwste ontwikkelingen op te pakken en te introduceren op de Nederlandse markt. Zo ook de installatietechniek van Conel die wij bovendien, met trots, exclusief voeren!

Conel exclusief  verkrijgbaar bij Plieger en ThermoNoord

Plieger, samen maken we het waar

Plieger bv is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal waar 750 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

ThermoNoord is een onderdeel van de Plieger groep en is een technische groothandel met 6 vestigingen, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.

Plieger, samen maken we het waar